Ardor ;
0

Ardor

Ardor 

46,3 % vol / 700 ml 

 

EN WHISKY I VERDENSKLASSE

Det er ingen hemmelighed, at vi er stolte af vores skønne Ardor, der var del af den faste serie af produkter i Isle of Fionia serien i destilleriets første år. Denne økologiske single malt whisky, er en dansk whisky,  som udelukkende har ligget på træfade af hvideg, hvoraf de fleste tidligere har været brugt til Bourbon i USA. Den er et stærkt eksempel på, hvad et godt fad kan gøre for et godt destillat. Ardor – Isle of Fionia er dansk whisky i verdensklasse.

Vinder af: WSA Guld, IWSC Outstanding Sølv, SFWSC Sølv, NYWSC  Sølv, ISC Sølv og Spirits Masters Sølv.  

 

DET SIGER EKSPERTERNE 

”Mouth: Impressive. It’s a textbook pure malt whisky (…) Seriously, I think this is very good and worth a rather high score (given the young age). Well done, Denmark!”

- Seth Valentin,Whisky Guru - whiskyfun.com

 

(...) sweet and mouth-watering on delivery, this could easily be mistaken for a Speysider as the grain is imbued with the light vanillas of a high quality, previously used cask. (...) Technically, a right little beauty

- The Whisky Bible 2019,Jim Murray

 

Duft:

Ardor – Isle of Fionia er en smuk økologisk whisky, hvis duft vil tage dig med tilbage til barndommen. Den gang til jul, hvor mormor bagte verdens bedste vaniljekranse, og duften spredte sig skønt i hele huset. Når du åbner flasken, vil du nemlig blive mødt af en skøn duft af vanilje samt grønne æbler med et hint af abrikos.

 

Smag: 

Smagen er frugtig, let og sød med noter af appelsiner, abrikoser, vanilje og mandler.

Ingen af vores produkter bliver koldfiltreret. Vi ønsker, at alt smag og alt kraft forbliver i produktet, så smagen af vores whisky og rom forbliver så naturlig og intens som muligt. Vi laver kun en nænsom mekanisk filtrering for at fjerne fx den smule kul, der kan ligge i bunden af et brændt whiskyfad.