Skonnerten Fionia
0

Skonnerten Fionia 

Kom med og oplev et rigtigt sejlskib. 

Havskum i næsen og ølskum i skægget 

Mærk vinden i håret og historiens vingesus. Hjælp med at sætte de store, smukke sejl, få lov at stå ved roret og styre den prægtige skonnert. Få havskum i næsen og ølskum i skægget.

Stemningen på skonnerten harmonerer med destilleriet, og giver fremstillingen af rom og whisky nye smagsdimensioner.

Om bord på skonnerten Fionia får du og dine gæster en uforglemmelig oplevelse med udsigt til det charmerende øhav omkring Fyn.

 

Book din tur nu!

Skibet kan have 38 gæster med, og det lægger ud fra Nyborg, Svendborg eller Faaborg. Undervejs kan gæsterne være med til at sætte sejlene og spise i den hyggelige salon eller på dækket under åben himmel. På turen kan der lægges til ved en af småøerne ud for kysten, og hvis stemningen er til det, kan I smage på både øl, rom og whisky fra Ørbæk Bryggeri og Nyborg Destilleri.

 

Kontakt vores skipper, Allan, på mail eller telefon og hør nærmere! Tlf: +45 40 21 71 64 Mail: skipper@skonnertenfionia.dk

En skonnert fyldt med historie 

Skonnerten Fionia blev i 2012 købt og renoveret af familien Rømer, der også står bag Ørbæk Bryggeri og Nyborg Destilleri. Familien værner om det gamle håndværk i bryggeriet og faldt for det charmerende gamle træskib, der var på vej til ophugning.

Skonnerten Fionia og Ørbæk bryggeri er bygget med få års mellemrum i henholdsvis 1904 og 1906. Faktisk blev Fionia brugt som fragtskib indtil 1960, hvorefter den blev lystfiskerskib i Helsingør under navnet Tina. 

Fionia er totalrenoveret efter gamle håndværksprincipper og ligger klar til at give uforglemmelige oplevelser til søs.

 

Skibet kan lejes til familie- og firmature, og det er selvfølgelig Naturfrisks gode, økologiske saft, øl og whisky, der er med i lasten.