–––—-—-––

Restaurant & Bar

–––—-—-––

Skriv “Torsdagstilbud” i din bestilling, hvis du ønsker at benytte dig af vores torsdagstilbud. Gælder kun torsdag aften.

—-—-––—

Restaurant,

Bar & Café

—-—-––—

Fra værksted til samlings- og spisested

På havnen i Nyborg byder vi dig velkommen til Restaurant Remisen, Nyborg Destilleri!

 

Restaurant Remisen deler tag med Nyborg Destilleri, der producerer økologisk whisky, gin og rom. Netop disse produkter er, sammen med lækre økologiske øl fra Ørbæk Bryggeri, en vigtig del af vores menu, hvor vores dygtige kokke inddrage de forskellige produkter i madlavningen. På menukortet finder du alt fra Destilleriets signatur burger med Ardor whisky sauce til Tatar frites og frisk fisk fra Storebælt. Mulighederne er mange og smagene er fantastiske.

 

Vi har høje ambitioner, men vores mad er helt nede på jorden, og så er den selvfølgelig økologisk, ligesom alt andet fra Nyborg Destilleri og Ørbæk Bryggeri.

 

Hos os finder du også helt unikke rammer for inspirerende møder og enestående events – om det så er bryllup, konfirmation eller din 60-års fødselsdag, så finder vi sammen den bedste løsning. Vores lokaler emmer af pionerånd og skabertrang, hvilket ikke kan undgå at smitte af på de ildsjæle, der arbejder her – og det vil helt sikker også smitte af på jer

 

 

Se Det Økologiske Danmarkskort >>

Se Fødevarestyrelsens Smiley-rapport >>

Indretning af restauranten på Nyborg Destilleri blev delvis finansieret af ‘Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne’, der nær os forvaltes af LAG SØM. En stor del af udstyret i køkkenet, møblerne i restauranten, samt dele af denne hjemmeside er blevet finansieret med støtte derfra, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Dansk/Nordisk køkken. Høje ambitioner, men helt nede på jorden. Økologiske råvarer. Lokale leverandører. Besjælede bygninger. Skøn udsigt. Og god betjening.

Her tilfredsstilles den lille sult – såvel som den lille tørst. Vi serverer små snacks og kage fra vores eget køkken. Baren specialiserer sig i whisky og cocktails. Alt er økologisk, naturligvis.

Alle rundvisninger afsluttes omkring vores levende langborg. Når du har besøgt vores produktion, har du mulighed for at smage f.eks. vores whisky eller vores rom. Det er her vi samles og udveksler smagsoplevelser.

I butikken kan du købe vores produkter. Både dem fra selve destilleriet, fra køkkenet, og udvalgte varer fra Ørbæk Bryggeri og Mols Organic, der også ejes af Rømer-familien.