–––—-—-––

Restaurant & Bar

–––—-—-––

—-—-––—

Restaurant,

Bar & Café

—-—-––—

Fra værksted til samlingssted og spisested

Uanset om du søger Nyborgs bedste økologiske espresso og et stykke hjemmebagt kage, et glas med kollegaerne efter fyraften eller en seks retters middag, så vil vores Pierre, leder af vores gæstehal, sammen med Jack, køkkenchef, og resten af holdet gøre deres yderste for at give dig en skøn oplevelse.

 

Se Det Økologiske Danmarkskort >>

Se Fødevarestyrelsens Smiley-rapport >>

Indretning af restauranten på Nyborg Destilleri blev delvis finansieret af ‘Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne’, der nær os forvaltes af LAG SØM. En stor del af udstyret i køkkenet, møblerne i restauranten, samt dele af denne hjemmeside er blevet finansieret med støtte derfra, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Dansk/Nordisk køkken. Høje ambitioner, men helt nede på jorden. Økologiske råvarer. Lokale leverandører. Besjælede bygninger. Skøn udsigt. Og god betjening.

Her tilfredsstilles den lille sult – såvel som den lille tørst. Vi serverer små snacks og kage fra vores eget køkken. Baren specialiserer sig i whisky og cocktails. Alt er økologisk, naturligvis.

Alle rundvisninger afsluttes omkring vores levende langborg. Når du har besøgt vores produktion, har du mulighed for at smage f.eks. vores whisky eller vores rom. Det er her vi samles og udveksler smagsoplevelser.

I butikken kan du købe vores produkter. Både dem fra selve destilleriet, fra køkkenet, og udvalgte varer fra Ørbæk Bryggeri og Mols Organic, der også ejes af Rømer-familien.