Øvrige
0

Øvrige

Se her hvad vi ellers laver på Nyborg Destilleri 

Fionia Kaffelikør

Fionia Kaffelikør er fremstillet på vores destilleri i Nyborg, hvor vi kun benytter os af særligt udvalgte råvarer i vores produktion. Kaffelikøren er lavet på lækker, økologisk koffeinfri kaffe. Det betyder, at den er mindre bitter end mange andre kaffelikører. Fionia Kaffelikør er lavet på vores egen Fionia Rom, og så er den sødet med økologisk rørsukker. Den har, udover en intens kaffesmag, også noter af vanilje og karamel.

 

Den smager fantastisk som den er, men kan også anvendes i diverse cocktails. 

White Russian
White Russian
Espresso Martini
Espresso Martini

Rom fra Nyborg Destilleri 

På Nyborg Destilleri laver vi også rom af den højeste kvalitet. Du finder tre forskellige rommer i vores sortiment. To mørke og en lys rom, der passer perfekt til de fleste cocktails. 

 

 

Huracán rom er et stormfuldt møde mellem rom fra Latinamerika og vores egen danske rom. Vi har fragtet den økologiske rom over Atlanten og siden eftermodnet den i vores egne fade. Til slut har vi blendet den med vores egen økologiske rom, der er destilleret lige her på Fyn.

Der er brugt både sherry- og bourbonfade til modningen af Huracán.

 

Huracanita rom er et rom-eksperiment, der stammer tilbage fra 2012-2014, hvor vi fyldte en række fade på bare 30L med destillat. De fleste med whisky new make, men enkelte af dem også med hvid rom. Fadet her er et af dem. Efter seks år på fad, besluttede vi os for at rommen var klar til at blive tappet. Huracanita er en dansk rom, der smager helt fantastisk. 

 

Fionia hvid rom er en helt traditionel rom, med en blød og fin smag. Den kan nydes ren, men passer også perfekt i en lækker Mojito eller en anden cocktail, hvor du skal bruge rom. 

 

Fionia Vodka 

Vores vodka er lavet på økologiske hvede, hvilket giver den en behagelig sødme. Det betyder, at den er lækker at nyde for sig selv, men også passe godt i diverse drinks, hvor der skal bruges vodka. Udover drinks, er vodkaen også helt perfekt at bruge som base til din hjemmelavede frugt- og urtesnaps.

 

Du kan evt. prøve den i en Moscow Mule eller i en Hindbærkys.

Moscow Mule
Se opskrift
Hindbærkys
Hindbærkys