Ildsjæle med skabertrang

på eventyr

Ildsjæle med

skabertrang på

eventyr

Et team på seks ildsjæle driver Nyborg Destilleri. Vi elsker eventyret og sætter frygtløst sejl for at friste lykken. Det skønneste er endnu ikke skabt. Det driver os, selvom vi ved, at vi aldrig når i mål. For os er vejen målet.

Niels Rømer

Ejer & iværksætter

Niels er pioner indenfor økologi i Danmark. Han evner både at gøre idéer til virkelighed og at opbygge en god forretning. Det har han bevist gang på gang.

Nicolai Rømer

Ejer & iværksætter

Nicolai opererer – med sin dybe erfaring fra Ørbæk Bryggeri, sit netværk, og sin detaljesans – som liberoen på destilleriet. Han holder alt kørende ved at tage fat lige der, hvor det behøves.

Kim Møller-Elshøj

Blender & fortæller

Kim står for produktudvikling, heri lagring og blending af whisky og rom. Han er marketing- og pressemand og står for rundvisninger i destilleriet.

+45 61 33 41 81

kim@nyborgdestilleri.dk

Stig Juhl-Rasmussen

Stillman

Stig styrer produktionen. Han har styr på processer, paragraffer og pot stills, og han tager sig af både brygning, destillering og tapning af vores produkter.

+45 20 67 84 75

stig@nyborgdestilleri.dk

Pierre Roland

Daglig Leder

Pierre har 15 års erfaring som restaurantchef og tjener. Desuden har han igennem flere år arbejdet med salg af vin og spiritus og haft egen vinforretning. Han står for den daglige ledelse af vores restaurant, bar, café og shop og sikrer, at gæsterne får den bedst mulige oplevelse på destilleriet.

+45 92 44 66 00

pierre@nyborgdestilleri.dk

Jack Hauch Truelsen

Head chef

Jack kæler for både dine øjne, din gane og din næse med sine skønne økologiske retter; hvad enten det er gourmet smørrebrød eller seks retters à la carte.

+45 52 45 72 73

jack@nyborgdestilleri.dk