ND Vodka & Ginger - cocktail
0

ND Vodka & Ginger - cocktail

ND Vodka & Ginger 

Kraftig og krydret ready-to-serve cocktail 

 

Når det gerne må være lidt krydret på tungen

Vores ND Vodka & Ginger er en ready-to-serve cocktail lavet på de bedste råvarer, der giver den perfekte balance mellem vodka, Ginger Beer og sukkersirup. 

 

ND Vodka & Ginger er en kraftig og krydret cocktail, som især er perfekt til dig, der ikke er til de alt for søde drinks. Den er lavet med Macarn Ginger Beer, der er en frisk ingefærmixer, hvor vi har tilføjet lidt chili sammen med ingefæren. Det er med til at give en dejlig, krydret smag til vores Vodka & Ginger cocktail. Du kan evt. tilføje en ekstra stængel ingefær til cocktailen, og så har du en perfekt drink at nyde sammen med vennerne en lun sommeraften. 

 

SÅDAN SERVERER DU DIN ND VODKA & GINGER COCKTAIL

Det kan faktisk næsten ikke blive mere simpelt at nyde en lækker cocktail i godt selskab.

Det eneste du skal gøre er at fylde to glas med is, hæld ND Vodka & Ginger op og pynt med skive lime, en stængel ingefær eller lidt basilikum. Hvis det skal være lidt ekstra festligt, kan du også tilføje et sugerør. Vigtigst er det, at cocktailen bliver serveret iskold - sådan smager den nemlig allerbedst. 

 

Skål og god fornøjelse!

Prøv også en af vores andre ND cocktails

ND Vodka & Ginger er en del af vores ready-to-serve serie, hvor du også finder vores lækre ND Rum & Strawberry og vores ND Gin & Mango. De har alle hver især noget helt særligt at byde på, så du kan finde din personlige favorit.