ND Rum & Strawberry - cocktail
0

ND Rum & Strawberry - cocktail

ND Rum & Strawberry 

Sød og aromatisk ready-to-serve cocktail 

 

Til solnedgangen og de lune sommeraftener 

Vores ND Rum & Strawberry er en ready-to-serve cocktail lavet på de bedste råvarer, som giver den perfekte balance mellem rom, mynte og jordbærsirup. 

 

ND Rum & Strawberry cocktail er en skøn og sød oplevelse, som passer perfekt til solnedgang og lune sommeraftener. Der er nok til to personer i en flaske, hvilket gør den perfekt at dele med den, du holder mest af. Vi har blandt andet brugt Macarn Jordbær Sirup til denne cocktail, det synes vi giver en helt perfekt sødme til cocktailen sammen med dens smukke røde farve.

 

SÅDAN SERVERER DU DIN RUM & STRAWBERRY COCKTAIL

Det kan faktisk næsten ikke blive mere simpelt at nyde en lækker cocktail i godt selskab.

Det eneste du skal gøre er at fylde to glas med is, hæld ND Rum & Strawberry op og pynt med en skive lime, et jordbær eller lidt mynte. Hvis det skal være lidt ekstra festligt, kan du også tilføje et sugerør. Vigtigst er det, at cocktailen bliver serveret iskold - sådan smager den nemlig allerbedst. 

 

Skål og god fornøjelse!

Prøv også en af vores andre ND cocktails

ND Rum & Strawberry er en del af vores ready-to-serve serie, hvor du også finder vores lækre ND Vodka & Ginger og vores ND Gin & Mango. De har alle hver især noget helt særligt at byde på, så du kan finde din personlige favorit.