ND Gin & Mango - Cocktail
0

ND Gin & Mango

ND Gin & Mango

Frisk og frugtig ready-to-serve cocktail 

 

Til sol, sommer og dejligt selskab 

Vores Gin & Mango er en ready-to-serve cocktail lavet på de bedste råvarer, som giver den perfekte balance mellem gin, citrusfrugter og mango.

 

Vi har lavet vores ND Gin & Mango sammen med Fresh Lemon og Mango Sirup fra Macarn, som er med til at give en helt særlig sødme og friskhed til cocktailen. For os er det  smagen af sommer og sol, gode venner, grillhygge i parken og hyggelige sommeraftener i haven. Det er med andre ord, den helt perfekte cocktail at nyde sammen med dem du holder af, imens I skaber gode minder sammen. 

 

SÅDAN SERVERER DU DIN GIN & MANGO COCKTAIL

Det kan faktisk næsten ikke blive mere simpelt at nyde en lækker cocktail i godt selskab.

Det eneste du skal gøre er at fylde to glas med is, hæld Gin & Mango op og pynt med en skive lime eller lidt mynte. Hvis det skal være lidt ekstra festligt, kan du også tilføje et sugerør. Vigtigst er det, at cocktailen bliver serveret iskold - sådan smager den nemlig allerbedst. 

 

Skål og god fornøjelse!

Prøv også en af vores andre ND cocktails

ND Gin & Mango er en del af vores ready-to-serve serie, hvor du også finder vores lækre ND Rum & Strawberry og vores ND Vodka & Ginger. De har alle hver især noget helt særligt at byde på, så du kan finde din personlige favorit.