Handelsbetingelser

Priser

Alle nævnte priser er inkl. 25% moms samt p.t. gældende afgifter.

 

Vi tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl, afgiftsændringer samt for udefra kommende pris- og valutaændringer.

 

Betalingsbetingelser

Du kan betale med Dankort/VISA-Dankort. Betalingen gennemføres via DIBS-betalingsløsning. DIBS krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Bambora.

 

Der kan betales med følgende kreditkort:

 

Vores registreringsdata er

Adr.: Nyborg Destilleri ApS, Holmens Boulevard 11, DK-5800 Nyborg

Tlf.: +45 69 88 44 22

Mail: info@nyborgdestilleri.dk

CVR-nr.: DK – 33765045.

 

Der tages ikke gebyr ved betaling på nyborgdestilleri.com.

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Nyborg Destilleri. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Leveringsbetingelser

Levering: Varen leveres indenfor tre hverdage med mindre en senere leveringsdato vælges.

 

Afhentning: Varen kan afhentes i hos Nyborg Destilleri en hverdage efter bestilling med mindre en senere afhentningsdato vælges.

 

Returret

Når vi sender varerne, medfølger samtidig en faktura fra Nyborg Destilleri. Såfremt du konstaterer mangler/ beskadigelse ved modtagelse af varerne, beder vi dig om at kontakte os med det samme og samtidig bruge denne faktura/ dette fakturanummer som reference.

 

Det er altid bedre at have for meget vin end for lidt, når man skal holde fest eller have et større arrangement. Vi tilbyder derfor fuld returret i 14 dage på overskydende flasker, blot de er uåbnede og kurante.
Der ydes desuden også 14 dages fortrydelsesret på diverse varer.

 

Venligst kontakt os inden evt. varer returneres, idet vi henviser til Forbrugeraftaleloven, kapitel 3, §5, stk. 3 pkt. 4, hvoraf det fremgår, at fødevarer/drikkevarer ikke er omfattet af returret, hvorfor returnering uden forudgående aftale ikke er muligt.

 

Reklamationsret

Der ydes reklamationsret iht. til købeloven, hvilket betyder du har 2 års reklamationsret. Dog yders der 4 års reklamationsret, hvis en vare er købt med 4 års garantibevis. 4 års garantibevis er en forlængelse af den almindelig reklamationsret iht. Købeloven.

 

Det er dog en forudsætning, at disse fejl eller mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigbrug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig.

 

Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage. Dvs. din vare bliver repareret, eller du får en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over, såfremt din reklamation er berettiget. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

 

Nyborg Destilleri
Holmens Boulevard 11
DK-5800 Nyborg
Telefon: +45 69 88 44 22
E-mail: info@nyborgdestilleri.dk

 

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse eller faktura.

 

Sikkerhed ved betaling med kreditkort

I forbindelse med online-handel er sikkerheden helt afgørende. Derfor har Nyborg Destilleri valgt en af markedets bedste sikkerhedsløsninger, nemlig det såkaldte SSL-sikkerhedssystem. Det er sikkerhedssystemet, der sørger for at kryptere alle indtastede oplysninger (inkl. kreditkortsoplysninger), så de ikke bliver tilgængelige for andre. For at vise, at man er på en “sikker hjemmeside”, vil man altid kunne se en en hængelås i hjørnet af browseren (f.eks. Netscape).

 

Persondatapolitik

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt, og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Oplysninger gemmes af hvidtogfrit.dk i en database på en sikker server. Vi videregiver naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjemand.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte for Nyborg Destilleri ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på hvidtogfrit.dk er Nyborg Destilleri ApS Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos Nyborg Destilleri ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Nyborg Destilleri ApS via e-mail info@nyborgdestilleri.dk.

 

Yderligere spørgsmål

Flere oplysninger om sikkerhed ved handel på internettet kan f.eks. findes på adressen forbrugersikkerhed.dk.

 

Klager

Har vi leveret en vare eller service, som ikke har levet op til dine forventningerne, har du mulighed for at klage til et nyt fælles europæisk klagesystem kaldet ”ODR”
Klik på dette link for at indsende din klage til ODR (Online Dispute Resolution)