Handelsbetingelser
0

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Priser

Alle nævnte priser er inkl. 25% moms samt p.t. gældende afgifter.

 

Vi tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl, afgiftsændringer samt for udefra kommende pris- og valutaændringer.

 

Betalingsbetingelser

Du kan betale med Dankort/VISA-Dankort. Betalingen gennemføres via DIBS-betalingsløsning. DIBS krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Bambora.

 

Der kan betales med følgende kreditkort:

- Dankort

- Visa

- Mastercard

 

Vores registreringsdata er

Adr.: Nyborg Destilleri ApS, Holmens Boulevard 11, DK-5800 Nyborg

Tlf.: +45 69 88 44 22

Mail: info@nyborgdestilleri.dk

CVR-nr.: DK - 33765045.

 

Der tages ikke gebyr ved betaling på nyborgdestilleri.com.

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Nyborg Destilleri. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

HANDELSBETINGELSER

Bestilling
Din bestilling bliver først gennemført, når du klikker på “Gennemfør betaling”. Hvis du inden da forlader siden, er købstransaktionen ikke gennemført. Systemet sender dig straks en ordreoversigt på den e-mail, du har opgivet. Når din bestilling er ekspederet og klar til afsendelse, får du igen en elektronisk meddelelse med forsendelsesinformation. Din ordre er første endelig bekræftet og gennemført ved modtagelse af denne mail.

INTET SALG TIL PERSONER UNDER 18 ÅR.

Betaling
Du kan betale med danske og udenlandske betalingskort. Betaling vil blive trukket på din konto mindst én dag før afsendelse af varen.

Levering
Nyborg Destilleri sørger for levering med Post Danmark, UPS eller GLS (medmindre andet angives).

Prisen på forsendelse beregnes ved checkout. For ordrer der skal leveres inden for Danmarks grænser, er der fri fragt fra 900 kr. Gælder dog ikke gavekort.

For ordrer udenfor Danmarks grænser vil der blive opkrævet fragt uanset ordrens størrelse.

Nyborg Destilleri pakker og sender varen inden for fem arbejdsdage efter bestilling. Såfremt der opstår forsinkelser vil dette tilsvarende forsinke leverancen. Nyborg Destilleri kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos de benyttede fragtfirmaer. I tilfælde af udeblevne leverancer, fremsender Nyborg Destilleri en ny leverance uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer kan i nogle tilfælde vare flere dage.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

  1. har modtaget din vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@nyborgdestilleri.dk tlf. +45 69 88 44 22. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Fortrydelse kan ikke ske ved at nægte modtagelse af varen. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varen.

Hvis en vare nægtes modtaget eller ikke afhentes i pakkeshop forbeholder Nyborg Destilleri sig ret til at refundere købssummen fratrukket prisen for fragten fra kunden.

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Vi gennemfører en sådan refusion med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Hvis der skulle ske en skade på varen under transporten retur til Nyborg Destilleri, er det dig, der har ansvaret.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Nyborg Destilleri
Holmens Boulevard 11
DK-5800 Nyborg
Email: info@nyborgdestilleri.dk

Du kan også fortryde købet ved at aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen samt registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på nyborgdestilleri.com/shop har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Sikkerhed ved betaling med kreditkort

I forbindelse med online-handel er sikkerheden helt afgørende. Derfor har Nyborg Destilleri valgt en af markedets bedste sikkerhedsløsninger, nemlig det såkaldte SSL-sikkerhedssystem. Det er sikkerhedssystemet, der sørger for at kryptere alle indtastede oplysninger (inkl. kreditkortsoplysninger), så de ikke bliver tilgængelige for andre. For at vise, at man er på en "sikker hjemmeside", vil man altid kunne se en en hængelås i hjørnet af browseren (f.eks. Netscape).

 

 

Persondatapolitik

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt, og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Oplysninger gemmes af hvidtogfrit.dk i en database på en sikker server. Vi videregiver naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjemand.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte for Nyborg Destilleri ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på hvidtogfrit.dk er Nyborg Destilleri ApS Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos Nyborg Destilleri ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Nyborg Destilleri ApS via e-mail info@nyborgdestilleri.dk.

 

 

Yderligere spørgsmål

Flere oplysninger om sikkerhed ved handel på internettet kan f.eks. findes på adressen forbrugersikkerhed.dk.

 

Klager

Har vi leveret en vare eller service, som ikke har levet op til dine forventningerne, har du mulighed for at klage til et nyt fælles europæisk klagesystem kaldet ”ODR”
Klik på dette link for at indsende din klage til ODR (Online Dispute Resolution)