Fadeje
0

Bliv en del af noget særligt

 

Bliv ejer af dit helt eget whiskyfad

Vil du være en del af et fynsk whiskyeventyr? Så del din passion med os fra Nyborg Destilleri. Hvert år kan du som privatperson, virksomhed eller som en del af en gruppe få en eksklusiv mulighed for at købe et eller flere af et begrænset antal hele fade whisky fra Nyborg Destilleri. Du får selv en række muligheder for at
præge din personlige whisky – fra fad til flaske. Fra dag ét kan du følge, hvordan dit whiskydestillat udvikler sig i fadet, lige til den dag, hvor du står som ejer af et fad drikkemoden whisky.

 

Fadene 

Vi lagrer primært vores whisky på amerikansk hvideg; typisk er det fade, der allerede har været brugt til amerikansk whisky. Og så har vi en række andre fade, der tidligere har været brugt til fx portvin eller sherry – eller noget helt tredje. Vi har blandt andet også et ex-Laphroaig Puncheonfad liggende, som omslutter noget af vores ældste whisky.

Alting har en pris

Herunder ser du eksempler på, hvad et fadfuld whisky fra Nyborg Destilleri kommer til at koste. Priserne er vejledende, da den endelige pris afhænger af, hvor meget whisky, der kommer på fadet – og af dine ønsker, fx hvilket fad du ønsker.

Vi elsker eventyr, og har du lyst til at eksperimentere, så leger vi gerne med i det omfang, vi kan - du må hjertens gerne ønske dig noget andet end de eksempler, du kan se herunder (det kunne fx være tapning ved fadstyrke eller brug af en anden type fad).

Fadtype

 

Lagring

 

Indhold (ca.)

 

Estim. fadpris

(inkl. moms mm)

Estim. omk/flaske

(inkl. moms) 

First fill Bourbon
Bloodtub
5 år 50 liter 14.250,- 470,-
First fill Bourbon
Bloodtub
– røget malt (45 ppm)
5 år 50 liter 16.250,- 515,-
First fill Bourbon barrel 10 år 200 liter 56.250 314,-
First fill Bourbon barrel
– røget malt (45 ppm)
10 år 200 liter 64.500,- 344,-
First fill Port Barrique 10 år 225 liter 68.500,- 292,-
First fill Sherry
Hogshead
10 år 250 liter 78.00,- 320,-
First fill Sherry
Hogshead – røget malt (45 ppm)
10 år 250 liter 86.250,- 342,-

 

Afgifter

Fadpriserne herover er uden afgifter. Det vil sige, at når din whisky er blevet tappet og skal sendes hjem til dig, så skal der, oveni det du har betalt for whiskyen, også betales spiritusafgift og moms til staten. Det hjælper vi dig med, men alle de penge ryger direkte i SKATs kasse – og spiritusafgiften kan svinge fra år til år. Dertil kommer udgifter til emballage og forsendelse.

 

Lyder det som noget?

Det er en væsentlig investering at købe et fadfuld whisky, det forstår vi, og du er derfor mere end velkommen til at kontakte os på info@nyborgdestilleri.dk for at høre nærmere! 

Kontakt os og hør nærmere!