Akvavit
0

Akvavit

Den lille dram vi alle kender og elsker er atter tilbage på danskernes frokostbord.

Vi bringer akvavitten tilbage til Danmark

Den dram vi alle kender fra frokostbordet - og på en god dag også morgenbordet - drypper atter på dansk jord, og lige ned i danskernes glas. Vi har gjort os umage, og har skabt tre skønne akvavitter med hvert deres smagsudtryk, så du altid kan finde en, der passer til både maden og humøret. 

Tre akvavitter med hver deres udtryk 

 

Nyborg Akvavit Kommen

Nyborg Akvavit Kommen er en helt klassisk akvavit med søde duftnoter af appelsinskal, blomster og frugt. 

Smagen er helt klassisk – blot mildere og venligere. Sødmen får rigtig god plads - trods sine 40% i styrke. Du vil også kunne fornemme kommen, der går i skøn forening med klare appelsinnoter, der løfter smagen. Noter af timian er med til at give akvavitten dybde. Eftersmagen er krydret, behagelig og lang.

Nyborg Akvavit Kommen er som skabt til det danske frokostbord. 

 

Nyborg Akvavit Dild 

Nyborg Akvavit Dild har klare duftnoter af frisk dild og citrus og et ganske svagt strejf af kokos og havtorn.

Smagen er et lækkert samspil mellem klare dild- og koriandernoter, der følges op af både sødme og friskhed. Den er harmonisk og mild i munden for en akvavit. Eftersmagen er blid og opleves på én gang både frisk og fyldig.

Perfekt til din rejemad og frisk fisk.

 

Nyborg Akvavit Dansk Eg

Nyborg Akvavit Dansk Eg har en klar duft af fadnoter, der vil få dig til at tænke på wienerbrød med vaniljecreme og ristede nødder. Derudover dufter den også skønt af appelsinskal, kommen og nelliker. 
Smagen har en dejlig sødme og sammen med noter af vanilje og eg, får den dig til at tænke på hjemmelavet bagværk. Intens, koncentreret og krydret i smagen, hvor kommen fylder mest. Eftersmagen er behagelig og lang.
Ideel til ostebordet eller en ny-røget makrel.